Ana Cruz

Ana Cruz

Nærings Ph D

458 42 260

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Ana Cruz er ansatt i et treårig prosjekt finansiert via ordningen «Nærings Ph.D» i Norges Forskningsråd. Ana er tilknytta prosjektet «Foods of Norway» på NMBU. Dette prosjektet arbeider med utvikling av nye råvarer, særlig fra skog og hav. Ana studerer hvordan protein fra gjær som igjen vokser på sukker fra norsk gran kan fungere i fôrrasjoner til gris.

Kalender

9.00-15.45 21. januar 2021

Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo

Siste nytt

Siste sesongprognose for kornmarknaden 2019/2020 viser at tilgangen av korn er mindre enn prognosert i mars – om lag på nivå med prognosen i november. 

- Jeg er glad for at for at partene har gjennomført forenklede forhandlinger. Det sikrer stabilitet og forutsigbarhet inn i årets vekstsesong, sier Anne Jødahl Skuterud, styreleder i Felleskjøpet.

Det er rom for økt produksjon av både matkorn og fôrkorn her i landet, selv om etterspørselen fram mot 2025 forventes å ha en svak nedgang. Det viser beregninger fra Norske Felleskjøp.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.