Lavere forbruk av rødt kjøtt vil være en katastrofe

For norsk matproduksjon og ressursutnyttelse vil det være en katastrofe med et stort kutt i forbruket av rødt kjøtt, mener NMBU-professor Odd Magne Harstad.

Kalender

9.00-15.45 21. januar 2021

Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo

Siste nytt

Siste sesongprognose for kornmarknaden 2019/2020 viser at tilgangen av korn er mindre enn prognosert i mars – om lag på nivå med prognosen i november. 

- Jeg er glad for at for at partene har gjennomført forenklede forhandlinger. Det sikrer stabilitet og forutsigbarhet inn i årets vekstsesong, sier Anne Jødahl Skuterud, styreleder i Felleskjøpet.

Det er rom for økt produksjon av både matkorn og fôrkorn her i landet, selv om etterspørselen fram mot 2025 forventes å ha en svak nedgang. Det viser beregninger fra Norske Felleskjøp.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.